تماس مستقیم از ایران بعد از ساعت 20

  85521111    –   021  داخلی 1718

آنتیگوا و باربودا

دو جزیره آنتیگوا و باربودا در شرق دریای کارائیب که واقع شده است که برخوردار از دولت مستقل بوده و پایتخت آن سنت جانز می باشد.

بدلیل زیبائی غیرقابل توصیف این دو جزیره و آب و هوای مساعد، این دو جزیره همواره موردتوجه توریست های آمریکائی، کانادائی و اروپائی بسیاری بوده است در حقیقت بیش از 60% از درآمد آنتیگوا و باربودا از صنعت توریسم آن نشات گرفته است.
Antigua-in1

بدلیل رونق بخشیدن بیشتر به اقتصاد این دو جزیره، دولت این کشور اقدام به پذیرش مهاجر و صادر نمودن پاسپورت برای مهاجرین در کوتاه ترین زمان ممکن می نماید.

متقاضیانی که موفق به دریافت پاسپورت این دو جزیره می گردند، امکان زندگی و تحصیل در این دو جزیره برای آنان مهیا می باشد و همچنین با استفاده از پاسپورت آنتیگوا و باربودا می توانند بدون گرفتن ویزا و آزادانه به 130 کشور جهان از جمله انگلیس، کانادا و سایر کشورهای اروپائی حوزه شینگن مسافرت نمایند.



جهت دریافت اقامت و پاسپورت این کشور دو روش وجود دارد :

1-     خرید ملک

2-     پرداخت سرمایه به دولت (NDF)


مزایای گرفتن اقامت و پاسپورت آنتیگوا و باربودا


-          مدت زمان کوتاه بررسی و اعطای پاسپورت (کمتر از 6 ماه)

-          عدم نیاز به داشتن تحصیلات

-          عدم نیاز به داشتن مدرک زبان انگلیسی

-          عدم نیاز به زندگی در این کشور (گذراندن 5 روز از پاسپورت 5 ساله)

-          و بالاتر از همه امکان سفر بدون گرفتن ویزا و آزادانه به 130 کشور جهان از جمله انگلیس، کانادا و سایر کشورهای اروپائی حوزه شینگن

روش NDF


شرایط موردنیاز برای اخذ پاسپورت آنتیگوا و باربودا از طریق سرمایه گذاری

متقاضی می بایست اقدام به سرمایه گذاری بدون بازگشت، به مبلغ 200،000 دلار آمریکا در یکی از پروژه های مورد تائید توسط دولت آنتیگوا و باربودا نماید



افراد واجد شرایط یک پرونده شامل:

-          متقاضی

-          همسر

-          فرزندان وابسته تا 25 سال سن

-          والدین که از جهت اقتصادی وابسته به متقاضی بوده و بیشتر از 65 سال باشند



مراحل اخذ اقامت و پاسپورت آنتیگوا و باربودا

-          ارسال مدارک موردنیاز

-          پرداخت هزینه بررسی مدارک بعلاوه 10 درصد هزینه های دولتی

-          دریافت تائیدیه از دولت این کشور

-          پرداخت کامل هزینه های دولتی و رسید گواهینامه شهروندی از سوی دولت

-          پرداخت 200،000 دلار سرمایه گذاری ظرف مدت 30 روز

-          پرداخت هزینه پاسپورت برای متقاضی و اعضای خانواده

-          سفر به این کشور یا سفارت های مربوطه برای ادای سوگند

Antigua-in2




روش خرید املاک و مستغلات


شرایط موردنیاز

در این روش متقاضی که می بایست مبادرت به خرید یکی از املاک مورد تائید آنتیگوا و باربودا نماید. مبلغ خرید ملک می بایست حداقل 400،000 دلار آمریکا باشد و یا متقاضی می تواند اقدام به خرید ملکی که ارزش آن بالاتر از 400،000 دلار آمریکاست بصورت مشارکتی نماید. لازم به ذکر است که سهم متقاضی در خرید مشارکتی می بایست حداقل 400،000 دلار آمریکا باشد.



ملک خریداری شده باید به مدت 5 سال تحت تملک فرد متقاضی باشد. البته در این مدت امکان جابجائی ملک خریداری شده با هر ملک دیگری که مورد تائید دولت بوده و ارزش آن حداقل 400،000 دلار آمریکائی باشد وجود دارد.



افراد واجد شرایط برای یک پرونده شامل:

-          متقاضی

-          همسر

-          فرزندان وابسته تا 25 سال سن

-          والدین که از جهت اقتصادی وابسته به متقاضی بوده و بیشتر از 65 سال باشند





مراحل اخذ اقامت و پاسپورت

-          ارسال مدارک موردنیاز

-          پرداخت هزینه بررسی مدارک بعلاوه 10 درصد هزینه های دولتی

-          دریافت تائیدیه از دولت این کشور

-          پرداخت کامل هزینه های دولتی و خرید ملک

-          پرداخت 200،000 دلار سرمایه گذاری ظرف مدت 30 روز

-          پرداخت هزینه پاسپورت برای متقاضی و اعضای خانواده

-          سفر به این کشور یا سفارت های مربوطه برای ادای سوگند



برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمائید.

   
  ICCRCSmall logo redEnglish